Recent Posts

    A Murit Printul Philip / Kbcjvls R612pm / „cu o durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul filip, duce de edinburgh.

    A Murit Printul Philip / Kbcjvls R612pm / „cu o durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul filip, duce de edinburgh.. Alteța sa regală a murit în pace. Alteța sa regală a murit liniștit în această dimineață la castelul windsor, mai scrie în comunicatul emis de familia regală. Prințul avea 99 de ani. Alteța sa regală a murit în pace. Prințul philip a murit la vârsta de 99 de ani.

    Anunțul decesului prințului consort, care avea titlul de duce de edimborgh, a fost făcut de casa regală britanică. Prinţul philip, în vârstă de 99 de ani, a părăsit pe 16 martie spitalul, la o lună după internare pentru o infecţie apoi o intervenţie cardiacă. Alteța sa regală a murit în pace în această dimineață la castelul windsor, se anunță în comunicatul palatului buckingham. Alteța sa regală a decedat în pace în această dimineață la castelul windsor, este menționat în declarația. Prințul philip a fost internat în spital pe.

    Vmx Vcvxgn0jcm
    Vmx Vcvxgn0jcm from assets.protv.md
    Prințul philip a avut mai multe probleme. Anunțul despre moartea prințului a fost făcut de casa regală. Alteța sa regală a murit în pace. Prințul consort philip a murit la vârsta de 99 ani, după mai multe probleme de sănătate. Prințul avea 99 de ani. Anuntul trist a fost facut de oficialii de la palatul buckingham. Acesta avea 99 de ani și, potrivit bbc, doar ce revenise acasă după o perioadă de alteța sa regală a murit în pace în această dimineață la castelul windsor. Ce minunat să ai lângă tine 74 de ani pe cel care îți este tărie.

    Alteța sa regală a murit în pace.

    „cu o durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul filip, duce de edinburgh. Ducele de edinburgh, prințul filip, a murit în această dimineață la castelul windsor. Anunțul despre moartea prințului a fost făcut de casa regală. „cu durere profundă, majestatea sa regina, anunță moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul filip, duce de edinburgh. La naștere a fost prinț al greciei. Alteța sa regală a murit în pace. Palatul buckingham a confirmat decesul pe 9 aprilie. Prințul philip, soțul reginei elisabeta a marii britanii a murit. Ducele de edinburgh a fost alaturi de regina in cele mai grele momente ale domniei sale de 69 de ani, cea mai lunga din istoria britanica. „cu durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul philip, duce de edinburgh. Prințul philip a murit la 99 de ani. Prințul philip a murit la vârsta de 99 de ani. În anii săi activi, philip a ajutat la stabilirea unui nou curs pentru monarhie sub o tânără regină.

    Anuntul trist a fost facut de oficialii de la palatul buckingham. „cu durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul philip, duce de edinburgh. Alteța sa regală a murit în pace. Alteța sa regală a murit în pace în această dimineață la castelul windsor, se anunță în comunicatul palatului buckingham. A doborat in 2009 recordul de longevitate al consortilor monarhilor britanici.

    Tngghf5mldg Wm
    Tngghf5mldg Wm from i.ytimg.com
    Alteța sa regală a decedat în pace în această dimineață la castelul windsor, este menționat în declarația. „cu durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul philip, duce de edinburgh. Prințul philip a fost externat de curând din spital. Ducele de edinburgh, prințul filip, a murit în această dimineață la castelul windsor. Alteța sa regală a murit în pace. Acesta avea 99 de ani. Anunțul a fost făcut de către palatul buckingham. Alteța sa regală a murit în pace.

    Acesta avea 99 de ani și, potrivit bbc, doar ce revenise acasă după o perioadă de alteța sa regală a murit în pace în această dimineață la castelul windsor.

    Prințul philip a avut mai multe probleme de sănătate și a fost internat recent în spital, unde a petrecut o lună. Alteța sa regală a murit în pace în această dimineață la castelul windsor, se anunță în comunicatul palatului buckingham. It is with deep sorrow that her majesty the queen has announced the death of her beloved husband, his royal highness the prince philip, duke of edinburgh. Alteța sa regală a murit în pace. În anii săi activi, philip a ajutat la stabilirea unui nou curs pentru monarhie sub o tânără regină. Anuntul trist a fost facut de oficialii de la palatul buckingham. Prințul avea 99 de ani. Acesta avea 99 de ani. „cu durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul philip, duce de edinburgh. Prințul philip, soțul reginei elisabeta a marii britanii a murit. Prinţul philip a murit la 99 ani. Prințul philip a murit la vârsta de 99 de ani. Prințul philip a murit la 99 de ani.

    „cu durere profundă, majestatea sa regina, anunță moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul filip, duce de edinburgh. Prințul avea 99 de ani. Anunțul decesului prințului consort, care avea titlul de duce de edimborgh, a fost făcut de casa regală britanică. Prințul avea 99 de ani. În anii săi activi, philip a ajutat la stabilirea unui nou curs pentru monarhie sub o tânără regină.

    Rdlobhe368vekm
    Rdlobhe368vekm from www.antena3.ro
    Prințul philip a murit la vârsta de 99 de ani. Alteța sa regală a murit în pace în această dimineață la castelul windsor, a anunţat palatul buckingham. Prințul consort philip a murit la vârsta de 99 ani, după mai multe probleme de sănătate. „cu durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul philip, duce de edinburgh. Familia regală este în doliu. Anuntul trist a fost facut de oficialii de la palatul buckingham. Alteța sa regală a murit în pace în această dimineață la castelul windsor, se anunță în comunicatul palatului buckingham. Prințul avea 99 de ani.

    Acesta avea 99 de ani și, potrivit bbc, doar ce revenise acasă după o perioadă de alteța sa regală a murit în pace în această dimineață la castelul windsor.

    „cu durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul philip, duce de edinburgh. Anunțul despre moartea prințului a fost făcut de casa regală. Alteța sa regală a murit în pace în această dimineață la castelul windsor, a anunţat palatul buckingham. „cu o durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul filip, duce de edinburgh. Prințul avea 99 de ani. Prinţul philip a murit la 99 ani. A doborat in 2009 recordul de longevitate al consortilor monarhilor britanici. Palatul buckingham a confirmat decesul pe 9 aprilie. Alteța sa regală a decedat în pace în această dimineață la castelul windsor, este menționat în declarația. Prinţul philip a murit la vârsta de 99 de ani, a anunțat astăzi palatul buckingham. Prințul avea 99 de ani. Prințul philip a decedat la vârsta de 99 de ani. Prințul philip, soțul reginei elisabeta a marii britanii a murit.

    Belum ada Komentar untuk "A Murit Printul Philip / Kbcjvls R612pm / „cu o durere profundă, majestatea sa regina a anunțat moartea iubitului ei soț, alteța sa regală, prințul filip, duce de edinburgh."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close